Oameni talentati si dedicati. Oameni care si-au pus semnatura emotionala pe fiecare rol.

De la intelegerea mecanismelor, stilurilor si tehnicilor actoricesti, la dezvoltarea abilitatilor emotionale si intelectuale si pana la explorarea si punerea in lumina a propriilor idei, trainerii nostri te vor indruma pas cu pas si iti vor fi alaturi in tot acest proces al cunoasterii industriei de teatru si film.

Empatia, explicarea pe inteles a tuturor notiunilor si sesiunile practice sunt elemente cheie ce stau la baza fiecarui curs si totodata, elemente pe care fiecare trainer stie sa le puna in rol la momentul potrivit.

Inclinatie catre improvizatie? Pasiune? Curiozitate si dorinta de cunoastere? Vino sa cunosti actoria din toate perspectivele.

Am format o echipa de traineri, profesori si speakeri cu o vasta experienta in domeniu, specialisti a caror activitate este recunoscuta pe plan intern si international, cu renume in acest domeniu.

Cu expertiza in activitati de productie cinematografica si teatru, alaturi de un spirit didactic accentuat si o prezenta de spirit, trainerii nostri observa cele mai fine abilitati si valorifica potentialul fiecarui cursant, conturand talente si indrumandu-i la fiecare pas.

Printre trainerii care predau actorie de film copiilor se numara actorul Daniel Nuta, cunoscut pentru rolul din serialul de succes “Imperiul Otomanilor”, difuzat pe Netlfix, el fiind si cel care si coordoneaza programa de film si teatru, Victoria Raileanu din filmul "Taximetristi", Silviu Mircescu din serialul "Clanul" difuzat pe Pro Tv, Ana-Maria Moldovan din "Balaurul" sau Liviu Cheloiu din "Eroii de la Podul Jiului".

Alaturi de ei sunt si alti actori cunoscuti pentru rolurile de pe marile scene de teatru din tara: Alma Lascu, Andra Mirescu, Cezara Petredeanu, Valentin Paraschivu, Camelia Pintilie, Catalina Corbu, Gabriel Ghiorrghiu sau Vlad Balan.

Actori

Regizori

Scenografi

Dramaturgi

Director de imagine

Make-up artist

Ploiești

Cluj-Napoca

Cursurile noastre

De la joaca si explorare, la perseverenta si dezvoltare.