Tabere de creatie cinematografica - Experiente de neuitat, joaca si provocari

Cateva zile departe de oras si de rutina zilnica sunt binevenite oricand si oricui, indiferent de varsta. Organizam periodic tabere de creatie, in care ne relaxam si facem activitati specifice zonei si perioadei din an. Vizitam cetati si locasuri renumite, mergem la schi, exploram padurea sau invatam tehnici de supravietuire, activitati pe care le imbinam cu momente de creatie cinematografica, bazate pe cele invatate si aprofundate la cursuri.

Copiii si adolescentii vor fi insotiti de profesorii, speakerii si trainerii nostri care isi vor aduce aportul atat in supravegherea acestora cat si in crearea de momente unice si experiente creative si de neuitat.

Va tinem la curent si pe pagina noastra de facebook cu informari privind taberele de creatie cinematografica pe care urmeaza sa le organizam si detaliile aferente acestora.

Hai si tu cu noi!

Tabere Europa

In 2023 ne propunem trei locatii cu puternic impact cinematografic: Roma, Paris si Londra. Toate cele trei capitale europene au fost, sunt si, cu siguranta, vor fi în continuare centre importante ale productiilor internationale de film. Pe langă parfumul, frumusetea si maretia acestor orase, in jurul lor exista numeroase centre culturale, studiouri sau muzee ce au legatura cu istoria filmului. Toate cele trei tabere imbina armonios experienta cultural istorica cu distractia de vacanta.

Tabăra de Film de la Mangalia

Această tabără reprezintă un pilon profesional pentru orice copil sau adolescent pentru că atunci va avea loc prima ediție a Festivalul European de Film pentru Copii si Adolescenți organizat de Academia noastră în parteneriat cu Consiliul Local Mangalia.

parallax background

Vino alaturi de noi!

Completeaza formularul si te vom contacta pentru a stabili toate detaliile.