Tabere de creatie cinematografica - Experiente de neuitat, joaca si provocari

Cateva zile departe de oras si de rutina zilnica sunt binevenite oricand si oricui, indiferent de varsta. Organizam periodic tabere de creatie, in care ne relaxam si facem activitati specifice zonei si perioadei din an. Vizitam cetati si locasuri renumite, mergem la schi, exploram padurea sau invatam tehnici de supravietuire, activitati pe care le imbinam cu momente de creatie cinematografica, bazate pe cele invatate si aprofundate la cursuri.

Copiii si adolescentii vor fi insotiti de profesorii, speakerii si trainerii nostri care isi vor aduce aportul atat in supravegherea acestora cat si in crearea de momente unice si experiente creative si de neuitat.

Va tinem la curent si pe pagina noastra de facebook cu informari privind taberele de creatie cinematografica pe care urmeaza sa le organizam si detaliile aferente acestora.

Hai si tu cu noi!

Tabere Europa

In 2023 ne propunem trei locatii cu puternic impact cinematografic: Roma, Paris si Londra. Toate cele trei capitale europene au fost, sunt si, cu siguranta, vor fi în continuare centre importante ale productiilor internationale de film. Pe langă parfumul, frumusetea si maretia acestor orase, in jurul lor exista numeroase centre culturale, studiouri sau muzee ce au legatura cu istoria filmului. Toate cele trei tabere imbina armonios experienta cultural istorica cu distractia de vacanta.

Tabara de Vara

Anul acesta mergem la MARE!

Mai exact, pe plaja salbatica si unica de la Vadu, in biosfera Deltei Dunarii, la 20 de kilometri nord de Mamaia/Navodari. Practic, in locul in care incepe Delta. Cazarea va fi in GLAMPING. Mai exact, corturi solide, din materiale impermeabile, cu toate facilitatile in interior (paturi si saltele normale, de cate o persoana, aer conditionat, caldura, mocheta, mobilier, lumina racordata la reteaua de curent).

parallax background

Vino alaturi de noi!

Completeaza formularul si te vom contacta pentru a stabili toate detaliile.