Curs de film

Esti pasionat de lumea filmului si vrei sa faci parte din ea? Te invitam sa iti dezvolti talentul in Cetatea Filmului de la Studiourile Buftea.

Iti oferim instrumentele, instruirea si disciplina profesionistilor nostri pentru a pune bazele unei meserii care nu este doar o forma de arta, ci un stil de viata. Inveti tot ce inseamna cinematografie, de la scurta istorie pana la scenariu cinematografic. De altfel, proiectul final presupune productia unui scurtmetraj.

Cursantii sunt cei care scriu scenariul pentru film, organizeaza castingurile pentru formarea echipei, desemneaza regizorii, producatorii, fac prospectia in locatii si joaca in filme.

Vei fi indrumat de coordonatorii Camelia Popa, regizorul productiilor “Pup-o, ma!”, “Vlad” sau “Mireasa Nebuna” si Viorel Sergovici, unul dintre cei mai mari directori de imagine din Romania. Printre traineri se numara si actorii Daniel Nuta (Sacrificiul), Victoria Raileanu (Vlad), Liviu Cheloiu (Othello) sau Ana Maria Moldovan.

Pentru filmari ai la dispozitie platourile Studiourilor Buftea, cu tot ce inseamna locatii naturale si decoruri, cat si aparatura de ultima generatie, precum ARRI Alexa.

Data urmatorului curs: septembrie 2021

Locuri limitate! Rezervarea locului se face doar in urma achitarii taxei de inscriere.

Ce inveti

  • Limbajul cinematografic
  • Decupajul cinematografic
  • Scenariu
  • Dictie si miscare scenica
  • Regie si Imagine
  • Etapele de realizare ale unui film
  • Prospectie de locatii, constructie decor si costume
  • Filmarea unui scurtmetraj
  • Montaj si post procesare sunet
Curs Film

Cursurile de Film ale Academiei “Studiourile Buftea” sunt dedicate celor peste 18 ani care isi doresc o cariera de success in lumea filmului.

Cursul de Film dureaza 9 luni si se tine o data pe saptamana, timp de 4 ore.

La finalul celor 9 luni, se emite diploma acreditata.

Cursul costa echivalentul a 150€/luna, iar pentru inscriere se achita o taxa de 300 de euro.

Trainerii si profesorii Academiei sunt specialisti renumiti in domeniile lor, cu experienta si activitate recunoscute pe plan intern si international

Cursul de Film

Te-ai uitat vreodata la un film si te-ai intrebat: „Cum ajung sa fac si eu asta?” Daca da, atunci ai ajuns unde trebuie!

Indiferent daca te intereseaza actoria, productia sau regia, aici ai parte de pregatirea necesara.